Menu Sluiten

‘Slimme lampen hangen in 1,4 miljoen Nederlandse huishoudens’  (Bron: www.nu.nl). En dat is niet voor niks. ‘Slim’ houdt in dat een apparaat over wifi of bluetooth beschikt en zo verbinding kan maken met een bijbehorende app op je smartphone. Dat kan dus ook met verlichting.

Slimme verlichting kun je qua kleuren, tijden en intensiteit instellen naar je persoonlijke voorkeuren. Zo kun je vanaf de bank bijvoorbeeld de verlichting dimmen of de lichtkleur aanpassen. Ook is de verlichting te automatiseren, zodat lampen bijvoorbeeld aangaan zodra het buiten donker is.

Sfeer en Beleving

Dankzij de vele instelmogelijkheden van slimme ledverlichting kunnen wij maatwerk leveren bij het opstellen van een lichtplan. Zo kunnen wij zorgen dat de sfeer en beleving helemaal aan uw wensen en ideeën voldoet.

video
play-sharp-fill

Wel zijn slimme ledlampen bij aanschaf vaak duurder dan traditionele lampen.  Zeker bij een beperkt budget kan dat de keuze bemoeilijken. Toch verdient de investering zich terug.  Ledlampen hebben de langste levensduur van alle lampen. Ze kunnen goed tegen het aan- en uitzetten van de lamp. Daarnaast  hoef je voor slimme lampen bijvoorbeeld geen dure dimmer te kopen of in te laten bouwen. Inbouwdimmers zijn prijzig en al helemaal als je ze door een aannemer laat inbouwen. Het geld dat je bespaart door bij een nieuwbouwhuis geen ingebouwde dimmers te nemen, is al snel genoeg om de grootste delen van je huis slim te maken.

Neem vrijblijvend contact op als u meer wilt weten over alle mogelijkheden van slimme verlichting en domotica.