Menu Sluiten

Commvault International B.V. is een grote internationale speler in databeheer en sinds kort ook in Nederland actief. Voor hun nieuwe kantoorruimte in Utrecht hebben zij 2BeLighted benaderd voor een lichtadvies. In nauw overleg met architect en installateur hebben wij dit naar een lichtplan uitgewerkt.

De wens van de klant was om een frisse lichtkleur toe te passen op de werkplek vanwege het vele computergebruik en interieurkeuze. Dat was voor ons de reden om te kiezen voor het Gyon profiel van Intralighting. Dit modulaire systeem is volledig aan te passen qua design, kleur, vorm en licht. We hebben dit verlichtingsprofiel op maat laten maken, en voorzien van directe ledverlichting met een opale afscherming voor een goede spreiding van het licht op de werkplek.

Omdat dit lichtlijnsysteem zeer veel opties biedt en op maat wordt geleverd, is het belangrijk de posities en montageopties van te voren goed uit te werken. Dat is waar een lichtplan voor bedoeld is. Ook wordt in een lichtplan de look&feel van de verlichting bepaald. Dat doen we meestal met een moodboard. De frisse werkplekverlichting in het kantoor van Commvault International B.V. werkt heel mooi samen met het de verkeersruimten. Deze hebben een industrieel karakter (alle techniek blijft zichtbaar) maar wordt gevlokt (zie video).

video
play-sharp-fill

Binnenkort meer