Menu Sluiten

Lichtadvies

Afgelopen maand zijn wij door Van Wonen gevraagd een sprekend en betaalbaar lichtplan te ontwerpen voor hun nieuwe kantoor in het Ebbingekwartier te Groningen.

Lichtplan

Het lichtplan moest zowel lichttechnisch als budgettair voldoen maar toch een passend karakter qua uitstraling hebben. Sfeer en beleving zeggen wij altijd, de kernwoorden van 2belighted – lightworks.
Wij hadden hier te maken met een gespoten betonplafond en een industriële montage van de elektra en luchtkanaal behandeling. Daarom hebben wij ervoor gekozen voor een lichtsysteem met trackspots te monteren. Dit kan naar wens gepositioneerd worden en zorgt voor een richtbare basisverlichting.

De hanglampen hebben wij luchtig gehouden door deze van een open stijl te voorzien. De warme uitstraling van 2700K ledlampen zorgt voor een huiselijk effect in het verlichtingsplan. De wandlampen geven net dat beetje extra karakter. Deze Belgische verlichting importeur biedt een mooie en betaalbare design collectie voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Verlichting

Wij vonden de kleur zwart met goud een chique uitstraling geven in combinatie met het Interieur van Harryvan , de vloer en plafondpanelen van Ecophon

Gefeliciteerd Van Wonen en succes met jullie prachtige kantoor.