Menu Sluiten

In Groningen wordt vlak naast het Forum een prachtig appartementencomplex gerealiseerd. Merckt biedt een unieke woon- en horecaplek aan de Grote Markt; de huiskamer van Groningen. Merckt draagt bij aan de diversiteit van Groningen en biedt ruimte aan 18 appartementen met schitterende buitenruimtes en een hoog afwerkingsniveau.

Voor dit prachtige gebouw hebben wij het eerste appartement mogen opleveren.

Opbouwverlichting

Omdat de betonvloer niet geschikt was voor inbouw verlichting, hebben wij voor het lichtplan en het lichtadvies gebruik gemaakt van plafond opbouwverlichting. Opbouwverlichting kan al snel voor te veel licht zorgen waardoor de ruimte een onnatuurlijke en ongezellige uitstraling krijgt. Uiteraard is dit ook het geval wanneer de ruimte te slecht wordt belicht. Bij het opstellen van een lichtplan en lichtadvies kiezen we de locatie van de spots altijd zorgvuldig en houden we er ook rekening mee hoe krachtig deze zijn. Door de opbouwverlichting goed af te stellen, bent u zeker van een mooie uitstraling van uw kamer en zijn de opbouw armaturen een absolute meerwaarde tegenover inbouwverlichting.

In dit lichtadvies hebben wij de prachtige verlichtingsarmaturen van de Belgische firma Wever & Ducre toegepast vanwege het strakke simpele uiterlijk. Uiteraard wel met een vaste COB led (chip on board). Bij COB led zijn de leds zijn in een rondje, dicht op elkaar gepositioneerd. Hiermee wordt het mogelijk om een zacht, egaal licht te creƫren. Dat, in combinatie met lichtbesturing, zorgt ervoor dat de nieuwe bewoners de verlichting optimaal kunnen afstemmen op de uitstraling van de rest van het interieur.