• Header 4
 • Header 11
 • Header 9
 • Header 3
 • Header 17
 • Header 6
 • Header 5
 • Header 2
 • Header 7
 • Header 12
 • Header 15
 • Header 14
 • Header 8

Diensten

Op deze pagina vindt u de diensten die 2BE LIGHTED – LightWorks aanbiedt. Al onze diensten bieden wij aan voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt. Bent u op zoek naar een dienst die u hier niet tussen ziet staan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wat voor soort lichtproject u ook hebt, wij helpen u graag verder.

Tags: lichtbesturing, smart light, led, lichtadvies, lichtplan, ledadvies, lichtberekeningen, lichtmetingen, verlichtingsscan, projectbegeleiding, verlichtingsplan , lichttechniek, lichtontwerp, blue tooth

Verlichtingsplan

In een verlichtingsplan wordt er nauwkeurig beschreven welke verlichting op welke positie gepland staat. Wij maken lichttechnisch optimaal gebruik van de indeling en architectuur van de ruimte . Ook brengen wij hier in kaart wat voor type en soort verlichting er toegepast wordt, hoeveel geld en energie deze lichtbronnen kosten en wat de installatie en schakelmogelijkheden zijn binnen het gebouw , project of woning.

Lees meer

Projectbegeleiding

Desgewenst verzorgen wij de complete projectbegeleiding van een project of woning. Wij sturen het bouwteam aan om ook de technische uitvoering van onze adviezen, het plaatsen en aansluiten van de verlichtingsarmaturen in goede banen te leiden. Zeker bij de toepassing van LED-verlichting is het zeer zeker aan te bevelen om de projectbegeleiding aan ons uit te besteden voor het gewenste resultaat.

Lees meer

Verlichtingsscan

Met een verlichtingsscan analyseren en evalueren wij op locatie uw bestaande binnen- en buitenverlichting en adviseren wij u over noodzakelijke en gewenste verbeteringen. Als u net als wij duurzaamheid hoog in het vaandel heeft, is het aan te raden om de mogelijkheden te onderzoeken voor het toepassen van duurzame, energiezuinige verlichting.

Lees meer

Lichtmetingen

Met onze professionele klasse A en spectrum lichtmeter, die we uiteraard jaarlijks laten kalibreren, kunnen wij referentie- en controlemetingen uitvoeren van bestaande verlichtingsinstallaties. Hiermee kunnen wij toetsen of uw verlichtingsinstallatie voldoet aan de geldende richtlijnen en normen.

Lees meer

Lichtberekeningen

Een lichtberekening is een belangrijk onderdeel om te komen tot een lichtinstallatie. Hierin wordt er berekend hoeveel licht er nodig is om een bepaalde ruimte voldoende te verlichten.

Lees meer

Projectontwikkeling

Tijdens en gedurende onze lichtadvies trajecten ontwikkeld 2BE LIGHTED – LightWorks in opdracht van de klant verlichtingsarmaturen op maat. Dit is uiteraard ook mogelijk in de lichtplanning van een project of product. Onze klanten stellen hoge eisen aan een maatwerkproduct in het interieur van een project. Dit kunnen o.a. lichtlijnen zijn, inbouwarmaturen zoals downlighters of spots, maar ook vaak decoratieve verlichting.

Hoe doen wij dit?

Door continue de techniek te innoveren, ontstaan er vaak compleet nieuwe lichtproducten en -systemen die ontwikkeld zijn met de kennis en kunde van 2BE LIGHTED – LightWorks. Maatwerk is niet meer weg te denken in een project. Van concept tot oplevering stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van het op maat gemaakte project of product. In de video onderaan deze pagina kunt u zien hoe zo’n lichtsysteem eruit kan zien.

Voor wie doen wij dit?

Projectontwikkeling doen wij voor zakelijk en particulier. Onze opdrachtgevers hiervoor zijn bijvoorbeeld (interieur)architecten, vormgevers en projectmanagementbureaus.

</iframe

Lichtbesturingen

Lichtbesturing is een innovatieve oplossing waarmee u alle apparaten in huis of in uw bedrijfspand kan verbinden. De hedendaagse (led) verlichting bestaat uit voornamelijk elektronische componenten die ook dusdanig aangestuurd, bedient of gedimd worden.

Lees meer