Menu Sluiten

2BELIGHTED – LightWorks ontzorgt u als opdrachtgever en ondersteund het bouwteam met lichttechnische bouwbegeleiding.  Zeker bij de toepassing van LED-verlichting is het zeer zeker aan te bevelen om de projectbegeleiding aan ons uit te besteden voor het gewenste resultaat.

Wat is lichttechnische projectbegeleiding?

De enorme merkendiversiteit van verlichtingsarmaturen en de veranderde aansluittechnieken van LED-verlichting vragen om specialistische aanpak bij de uitvoering. Wanneer wij een project begeleiden, ondersteunen wij het bouwteam bij de aanleg en installatie van de verlichting. Het definitieve lichtplan (DO) met alle aangegeven aansluitpunten van de armaturen, schakeloverzicht en de bouwkundige knowhow die nodig is voor het exact uitvoeren van het verlichtingsplan zijn hierbij onmiskenbaar een noodzaak voor de aannemer, installateur, stukadoor etc.

Het resultaat zal u verrassen en onnodige bouwkosten zullen hiermee uitgespaard worden. De kosten voor de projectbegeleiding vindt plaats op basis van nacalculatie van de gemaakte uren. Afhankelijk van de omvang van het project kan er ook een vast bedrag voor worden afgesproken.

Onze toegevoegde waarde is dat wij meedenken en net even dat stapje extra voor u willen zetten.

projectbegeleiding, lichtadvies