Menu Sluiten

Op deze pagina vindt u de diensten die 2BE LIGHTED – LightWorks aanbiedt. Al onze diensten bieden wij aan voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt. Bent u op zoek naar een dienst die u hier niet tussen ziet staan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wat voor soort lichtproject u ook hebt, wij helpen u graag verder.


Lichtadvies

Voor onze eerste, uiteraard geheel vrijblijvende kennismaking of intake nemen wij vanzelfsprekend royaal de tijd. Wij zullen heel aandachtig naar u luisteren, maar ook veel vragen stellen om alle informatie die wij nodig hebben aan het licht te brengen. Wij zoeken namelijk altijd naar het verhaal achter uw vraag en misschien is dat wel onze toegevoegde waarde.

Wij zetten graag net even dat stapje extra voor u en zoeken naar antwoorden op vragen over de architectuur van het gebouw, de functies van de verschillende ruimtes, de personen die de ruimtes gebruiken, de stijl van het interieur en het kleurgebruik, de lichtbehoefte in de diverse ruimtes en natuurlijk ook uw budget.

LEES MEER

Verlichtingsplan

In een lichtplan of verlichtingsplan wordt nauwkeurig beschreven welke verlichting op welke positie gepland staat. Lichttechnisch maken wij optimaal gebruik van de indeling en architectuur van de ruimte. Wij inventariseren wat voor type en soort verlichting er toegepast wordt, hoeveel geld en energie deze lichtbronnen kosten en wat de installatie, schakel en dim mogelijkheden zijn binnen het gebouw, project of woning.

LEES MEER

Projectbegeleiding

Wij verzorgen, indien gewenst, de complete projectbegeleiding van een project of woning. Wij sturen uw bouwteam aan om zowel de esthetische als technische uitvoering van onze adviezen, het plaatsen en aansluiten van de verlichtingsarmaturen in goede banen te leiden. Zeker bij de toepassing van LED-verlichting is het zeer zeker aan te bevelen om de projectbegeleiding aan ons uit te besteden voor het gewenste resultaat. Dit heeft te maken met de elektronische aansturing en het eventuele dimmen van de verlichting.

LEES MEER

Verlichtingsscan

Met een verlichtingsscan analyseren en evalueren wij op locatie uw bestaande binnen- en buitenverlichting en adviseren wij u over noodzakelijke en gewenste verbeteringen. Als u net als wij duurzaamheid hoog in het vaandel heeft, is het aan te raden om de mogelijkheden te onderzoeken voor het toepassen van duurzame, energiezuinige verlichting. Deze verlichtingsscan wordt veelvuldig toegepast voor een mjop ofwel meerjarig onderhoudsplan voor VVE,s ( verenigingen van eigenaars).

LEES MEER

Lichtmetingen

Onze lichtmetingen voeren wij uit met onze professionele klasse A en spectrum lichtmeter, die we uiteraard jaarlijks laten kalibreren. Wij voeren referentie- en controlemetingen uit van bestaande verlichtingsinstallaties. Hiermee kunnen wij toetsen of uw verlichtingsinstallatie voldoet aan de geldende richtlijnen en normen die gesteld zijn in de NEN -EN 12464-1

LEES MEER

Lichtbesturing

Lichtbesturing is een innovatieve oplossing waarmee u alle apparaten in huis, kantoor of in uw bedrijfspand kan verbinden. De hedendaagse (led) verlichting bestaat uit voornamelijk elektronische componenten die ook dusdanig aangestuurd, bedient of gedimd worden.

LEES MEER